Velkommen til Trene Sammen

Velkommen som ny medlem hos oss. Her finner du alt av nyttig informasjon for å komme i gang med treningen.

Godkjenn Avtalegiro

Våre medlemskap benytter seg av Avtalegiro. Dette innebærer at fakturaen blir betalt automatisk på forfallsdatoen. Det kan være lurt å få dette på plass med en gang man har meldt seg inn.

Membro-appen og booking av timer

Det kan også være nyttig å laste ned Membro-appen. Logg inn med det telefonnummer du registrerte da du meldte deg inn. I denne appen finner du alle våre gruppetimer, samt andre tilbud og kurs.
Her bookes også eventuelle gruppetimer du ønsker å delta på. Bookingen åpner 48 timer før timen starter.
Ønsker du ikke å delta på en time allikevel, kan du også avbestille bookingen i appen. Husk å avbestille to timer før timen starter, for å unngå "ikke-møtt" på timen. Får du mer enn tre "ikke-møtt" i løpet av en periode på 180 dager, mister du muligheten til å booke deg på timer online. Dette kan oppheves ved å betale 60kr i resepsjonen på ditt senter.
Husk også registrere oppmøte på våre booking-skjermer minst fem minutter før timen starter.

Trivselsregler

Hos oss er det viktig at alle føler seg velkomne og godt ivaretatt. Vi har derfor noen trivselsregler for å bidra til å skape et positivt og sunt treningsmiljø. Dette innebærer blant annet regler rundt doping, oppførsel, klær og renhold.

Adgang til våre sentre

For å komme deg inn på våre treningssentre, må du ha med deg treningsbrikken din og skanne den ved resepsjonen. Ved glemt brikke får man en prikk i systemet, men slippes selvfølgelig fortsatt inn på trening. Tre prikker fører til et administrasjonsgebyr på 60kr.
Misbruk av treningsbrikken, for eksempel ved å låne den bort eller snike noen inn, vil føre til et gebyr på 1000kr og annullering av medlemskap.

Kurstilbud og andre fordeler

Som medlem av Trene Sammen kan du bli med på ulike kurs eller treningsgrupper. Vi tilbyr alt fra klatrekurs til pole dance, samt egne løpegrupper, svømmegrupper og søndagsturer.
I tillegg har vi personlige trenere, fysioterapeuter, ernæringsfysiolog og testlab.
Vi ønsker deg god trening!💪🧡