Kvinner trener med manualer på et treningsstudio.

Behandling og fysioterapi

Sammen tilbyr flere typer behandling, massasje og fysioterapi

Førstegangskonsultasjon

Førstegangskonsultasjonen starter med en sykdoms-/skadehistorie og vi kartlegger din smertetilstand og belastninger, samt øvrig sykdomshistorie. Både åpne og spesifikke spørsmål stilles for å kunne gi deg en riktig diagnose. Vi vil også finne ut om det dreier seg om ett eller flere problem, samt en kort- eller langvarig problematikk.
Priser:
Fysioterapeut: Student kr. 545,- og Ordinær kr. 750,-
FørstegangskonsulMuskelterapeut
  1. Ordinær kr. 750,-
  2. Student kr. 600,-

Massasje

En typisk behandling varer i alt fra 30 til 90 minutter, avhengig av hva som skal masseres. Det er også normalt i følge utøverne å oppleve lett stivhet dagen etter en behandling. Dette gjelder spesielt første behandling, da det opplyses om at kroppen lettere tar til seg behandlingen ved oppfølgingsbehandlinger.

Fysikalsk behandling

Fysioterapeuten benytter seg av en rekke ulike behandlingsmetoder avhengig av pasientens ressurser, bakgrunn og diagnose. Aktiv rehabilitering er viktig for oss og terapeutene benytter seg ofte av vår trenings-sal som en del av behandlingen.
Pris: Student: kr 440,- og Ordinær: Kr 500,-

Rehabiliteringstrening

Trening og Opptrening for deg som trenger hjelp av fysioterapeut. Her integreres din rehabiliteringstrening inn i vanlig treningsøvelser. Du får aktuelle øvelser og korrigering av teknikk i forhold til hvilken fase av opptreningen du er i. Målsetningen er å trene deg opp til å bli bedre enn det du var før.
Pris: kr 700,- per 45 min

Nålebehandling

Nålebehandling er en behandlingsform der tynne nåler stikkes i spesifikke punkter i hud og underliggende vev, i forebyggende og terapeutisk hensikt. Hensikten med denne behandling er å fjerne ubalanser i kroppens energibaner.

Bestill time: