Bli med- treningsgruppe

Bli med- treningsgruppe er et gratis gruppetreningstilbud til studenter som er i kontakt med Sammen psykisk helsetjeneste. Treningen foregår i gruppe med instruktør en dag i uken. Treningen består av kondisjons- og styrkeøvelser hvor øktene tilpasses individuelt slik at alle kan delta utfra egen fysisk form og forutsetninger.

Hvorfor fysisk aktivitet? Fysisk aktivitet kan fremme positive tanker og følelser, øke troen på å håndtere utfordringer, øke selvtillit og psykisk velvære, noe som er sterkt knyttet opp mot opplevd livskvalitet. Tilrettelagt trening sammen med andre kan gi mestringsfølelse og tilhørighet, samtidig som det kan gi en avkobling fra grubling og bekymringer.
Praktisk informasjon Tidspunt: Onsdager kl. 14.30-15.30. Oppstart er onsdag 13. mars. Gruppetilbudet varer over 10uker (pause i påskeferien og onsdag 1. mai). Siste økt blir onsdag 15. Mai. Sted: Trene Sammen på Studentsenteret, i lukket treningssal. Du vil få mer informasjon i forkant av kurset.
Ønsker du mer informasjon om gruppen, eller vil melde interesse for deltakelse? Ta kontakt på telefon 55 96 88 44, registrer deg for behandling på våre nettsider, og skriv at du ønsker dette tilbudet. Om du allerede er i behandling hos oss, kan du henvises av din samtaleterapeut/behandler.
Tilbudet er for studenter som har betalt semesteravgift. Det er gratis og du trenger ikke være medlem hos Sammen Trening for å bli med.