Sammen Søvnskole - gruppebehandling

Vi hjelper deg med å jobbe deg ut av langvarige søvnvansker.

En av tre studenter har søvnvansker. Mange tror det bare er å ta seg sammen, noen føler de har prøvd alt, andre tenker at de må leve med vanskene. Det trenger ikke være slik! Vi hjelper deg med metoder som kan hjelpe de fleste med insomni og døgnrytmevansker.
Gruppen er for deg som...
  1. Sliter med å sovne, våkner om natten eller våkner for tidlig.
  2. Har dårlig søvnkvalitet.
  3. Har en døgnrytme som ikke fungerer og som påvirker hverdagen og studieprogresjon.
  4. Føler at søvnen påvirker humør, livskvalitet eller helse.
  5. Har hatt vansker med søvn over tid eller at det stadig kommer tilbake.
  6. Ønsker å slutte med sovemedisin.
I gruppen vil du lære mer om...
  1. Metoder som gir mer effektiv og bedre søvn.
  2. Hvordan du kan få mer kontroll over søvnvanskene dine.
  3. Gode og viktige målsetninger for deg, og hvordan disse kan deles opp slik at du skritt for skritt beveger deg mot målene dine.
  4. Hvordan være mer opplagt på dagen og bruke viljestyrke og motivasjon til studier og det som gjør deg glad.
Praktisk informasjon
Informasjon om oppstart for høsten 2024 kommer snart.
Sammen med gruppemedlemmer som støtter hverandre og deler erfaringer, trener vi inn metoder som gir mer effektiv og bedre søvn og døgnrytme. I denne gruppen er det både undervisning, individuell kartlegging, noen enkle øvelser og erfaringsutveksling. Du bestemmer selv hva og hvor mye du vil dele.
Våre kurs er gratis for studenter. Ved påmelding mottar du en automatisk bekreftelse på SMS og e-post. I denne bekreftelsen finner du også en lenke hvor du kan melde deg av. Våre kurs har ofte venteliste og vi setter derfor pris på om du melder seg av om du blir forhindret fra å møte. Siste frist for avmelding er dagen før. Ikke meldt forfall belastes med gebyr kr. 300,-.
Hvis du sliter med psykose, rusproblematikk eller har alvorlige tanker om å ta ditt liv, ta kontakt med oss på telefon 55 96 88 44, så hjelper vi deg med å finne et mer passende tilbud.
Slik blir du med
Ønsker du mer informasjon om kurset, eller vil melde interesse for deltakelse? Ta kontakt på telefon 55 96 88 44 eller registrer deg for behandling på våre nettsider og skriv at du ønsker dette tilbudet. Om du allerede er i behandling hos oss, kan du henvises av din psykolog/rådgiver.
I forkant av gruppen blir du invitert til en uforpliktende forsamtale. I forsamtalen blir det anledning til å stille spørsmål med en av gruppelederne, og finne ut om dette er riktig tilbud for deg.
Oppstart
Informasjon om oppstart for høsten 2024 kommer snart.