Dynamisk gruppeterapi

For deg som plages med negative livsmønstre som du ikke selv kommer ut av.

I dynamisk gruppeterapi lærer du hvordan du kan komme deg ut av negative livsmønstre. Dette gjøres gjennom å undersøke egne erfaringer og bruke relasjoner i gruppen til å jobbe med og endre trekk ved en selv som står i veien for utvikling og personlig vekst. 

Hva er livsmønstre?

Livsmønstre er levemåte eller livsform som er karakteristisk for en person. Måten vi lever og fremtrer på kan føre til at vi får det vanskelig med oss selv, eller med andre mennesker. Da kan vi trenge hjelp til å forstå oss selv bedre, og til å jobbe med å endre væremåter som er med på å opprettholde vanskene. Ofte kan dette gjøres best i gruppe sammen med andre.
Gruppen er for deg som...
  1. Opplever å lett bli avhengig av andre.
  2. Overinvolverer i andre situasjoner.
  3. Unngår situasjoner som kan bringe frem negative følelser.
  4. Sliter med å vise følelser og å knytte deg til andre.
  5. Har problemer med selvkontroll.
  6. Trenger overdrevent mye kontroll.
Du vil lære mer om...
  1. Hvordan du oppleves av andre og hvordan dette påvirker deg.
  2. Nye måter å være i samspill med andre.
  3. Analysebeskrivelse av atferd.
  4. Å bedre forstå deg selv, dine reaksjoner og handlingsmønstre.
Praktisk informasjon
Informasjon om oppstart for høsten 2024 kommer snart.
Det er i møte med andre vi lærer oss selv å kjenne. Gjennom dialog i gruppen gir vi hverandre tilbakemeldinger for å lære nye måter å være i samspill med andre. Du bestemmer selv hva og hvor mye du vil dele. Gruppen består av 20 samlinger på 90 minutter per møte.
Våre kurs er gratis for studenter. Ved påmelding mottar du en automatisk bekreftelse på SMS og e-post. I denne bekreftelsen finner du også en lenke hvor du kan melde deg av. Våre kurs har ofte venteliste og vi setter derfor pris på om du melder seg av om du blir forhindret fra å møte. Siste frist for avmelding er dagen før. Ikke meldt forfall belastes med gebyr kr. 300,-.
Hvis du sliter med psykose, rusproblematikk eller har alvorlige tanker om å ta ditt liv, ta kontakt med oss på telefon 55 96 88 44, så hjelper vi deg med å finne et mer passende tilbud.
Slik blir du med
Ønsker du mer informasjon om kurset, eller vil melde interesse for deltakelse? Ta kontakt på telefon 55 96 88 44 eller registrer deg for behandling på våre nettsider og skriv at du ønsker dette tilbudet. Om du allerede er i behandling hos oss, kan du henvises av din psykolog/rådgiver.
I forkant av gruppen blir du invitert til en uforpliktende forsamtale. I forsamtalen blir det anledning til å stille spørsmål med en av gruppelederne, og finne ut om dette er riktig tilbud for deg.
Oppstart
Informasjon om oppstart for høsten 2024 kommer snart.