Fasade av Gyldenpris studentboliger.

Gyldenpris

Gyldenpris passer fint for deg som ønsker å bo sentrumsnært, men samtidig i et rolig område.

Fasiliteter:

  1. Wifi 
  2. Bod
  3. Vaskeri
  4. Vaktmester
  5. Sykkelparkering
  6. Fellesrom

Praktisk informasjon

Adresse og post
Din adresse
Ditt navn  Gyldenpris Studentboliger Gyldenprisveien 19 + rom nr. 5056 Bergen
Postbokser Postboksene finner du ved inngangen.
Bod
Bodene finner du i 1. etasje.
Møbler
Hyblene inneholder seng (rammemadrass 90x200), skrivebord med stol og klesskap. Hybelleilighetene inneholder klesskap, men er ellers umøblert.
Søppel og resirkulering
På området utenfor 1. etasje står det fire søppelsjakter formet som sylindere. Pass på å bruke disse riktig slik at de ikke overfylles. Papp, glass og papir kastes i containere like i nærheten. Sjekk BIR for nærmeste container.
Parkering
På Gyldenpris har vi noen parkeringsplasser for de som bor hos oss. Hvis du ønsker parkering kan du søke via kontaktskjema. Velg Bolig -> Leieforhold -> Parkering.
For de som ønsker parkering fra 1. august, åpner vi for søknader 1. juli. Vi har begrenset antall plasser, så her lønner det seg å være tidlig ute. Det samme gjelder for de som ønsker parkering fra 1. januar, her åpner vi for søknader 1. desember.
Sykkelparkering Sykkelbod i 1. etasje borte ved oppslagstavlen. Sykler må merkes med gyldig oblat som kan hentes på ditt servicesenter. Oblatet gjelder for ett år av gangen og må fornyes hvert år, dette er for å ha kontroll på hvilke sykler som er hensatt og hvilke sykler som er i bruk. Umerkede sykler blir fjernet.
Strøm
Vi har satt en fastpris på strøm, som inkluderer både ditt eget forbruk og alt som er felles. Du får strømregningen sammen med husleien fra Sammen. 
Wifi
Internett er gratis i alle våre boliger. Du har din egen Telia-ruter og ditt eget nett, i tillegg er det gratis trådløst nett i flere av våre fellesområder.
👉Du må ta et digitalt brannkurs før du får tilgang til internett.
Vaskeri
Vaskeriet finner du i 1. etasje i høyre fløy. Inngangen er en grå dør til venstre.
Du bruker appen "appWash" for å betale, velge maskin, velge vaskeprogram og melde fra om feil.

Sosiale rom

Fellesrom
I 2. etasje er fellesrommet som er åpent for alle beboere. Her finner du biljard, brettspill, tv, musikkanlegg, dvd-spiller, stekeovn, frys etc. Bruk det så mye du vil, men rydd etter deg så det er koselig for andre å komme inn der.
Åpningstider for fellesrommene er:
  1. søndag til torsdag: 8.00 - 23.00
  2. fredag og lørdag: 8.00 - 00.00
Tillitsutvalget
TU (tillitsutvalget) jobber for at studentene skal ha det mest mulig moro mens de bor på Gyldenpris. De organiserer samlinger der alle som bor der er velkomne til å delta.
Gyldenpris Studentboliger har en egen Facebook-side der vil du finne det meste av oppdatert informasjon.

Her finner du oss

Gyldenprisveien 19

Kontakt oss

Gyldenpris studentboliger hører til Studentsenteret servicesenter.