Fasade av Brann Stadion studentboliger.

Brann Stadion

Bo sentralt med bybane og HVL rett i nærheten. Boligene på Brann Stadion er lyse og freshe.
Like ved Brann Stadion studentboliger ligger treningssenteret Trene Sammen Kronstad, der du kan trene til studentpris. I tillegg finnes det flere matbutikk og kafeer. Ikke langt unna finner du Sletten senter med flere butikker. Det er også fine naturområder like i nærheten som blant annet Christieparken, Ulriken, Tveitevannet og Stortveitmarken.

Fasiliteter:

 1. Wifi 
 2. Bod
 3. Vaskeri
 4. Vaktmester
 5. HC-parkering
 6. Fellesrom
 7. Heis
 8. HC-boliger
 9. Sykkelparkering

Praktisk informasjon

Adresse og post
Din adresse
Ditt navn Brann Stadion Studentboliger [Romnr] Kniksensplass 4, 6, 8 eller 10 5063 Bergen
Postbokser
Du finner postkasser ved alle inngangspartiene som åpnes med tag. Det er kun din postkasse som vil åpne seg når man legger brikken på leseren.
Bod
Fantoft
Det er begrenset med bodplasser, men send gjerne inn ønske om plass via kontaktskjemaet vårt.
Bodene i U1-12 ligger i enden av sykkelstallen. Bodene i U1-14 ligger ved vaskeriet.
Brann Stadion informasjon
På kampdager/dager med arrangement vil det være mye folk og aktivitet i området, og høyt volum fra musikkanlegg og publikum, både før, under og etter kamp. Vinduer som vender inn mot banen vil bli skjermet med duk eller banner for å hindre innsyn til boligene. Brann kan også ved utvalgte treninger gjøre slike tiltak.
Vinduer skal være lukket pga. fare for røyk og mye lyd fra arrangementet. Brannvarslingsanlegget er ømfintlig og kan utløses i forbindelse med røyk fra pyro-effekter. Brann har tillatelse til å låse seg inn i boliger med utløst brannalarm/forvarsel for å sjekke forholdene. Brann har vakter rundt stadion, og har lov til å gripe inn ved forstyrrelser eller misbruk av alarmer.
Brann fjerner eventuelt søppel fra tilskuere utenfor stadion etter arrangement. Beboere skal ikke profilere andre fotballag fra vinduer og fasader på Brann Stadion.
På kampdager vil SK Brann disponere halvparten av fellesrommet (den delen med bordtennisbordet). Skillevegg blir lukket slik at det ikke forstyrrer for annen aktivitet på fellesrommet.
Møbler
Boligene er umøblerte, bortsett fra garderobeskap. Kjøkkenkroken har kjøleskap, komfyr og stekeovn. Badet har varmekabler og er flislagt.
Parkering
HC-parkering Brann Stadion har kun HC-parkering. Hvis du trenger dette kan du sende en mail til drift@sammen.no. Sykkel Sykkelparkering finner du i sykkelboden til venstre for inngang til Kniksens plass 4. Sykler må merkes med gyldig oblat som kan hentes på ditt servicesenter. Oblatet gjelder for ett år av gangen og må fornyes hvert år, dette er for å ha kontroll på hvilke sykler som er hensatt og hvilke sykler som er i bruk. Umerkede sykler blir fjernet.
Strøm
Strømmen blir fakturert sammen med husleien.
Søppel og resirkulering
Restavfall kastet i nedkast langs bygget. Papir/papp og plast kastet i nedkast plassert ved enden av bygget mot utendørs fotballbane. Alle nedkast åpnes med tagen din.
Wifi
Internett fra Telia er gratis i alle våre boliger. Du har din egen ruter og ditt eget nett, i tillegg er det gratis trådløst nett i flere av våre fellesområder.
👉 Du må ta et digitalt brannkurs før du får tilgang til internett.
Vaskeri
Du kan vaske klær hos våre vaskeri mot en ekstra kostand.
Du bruker appen "appWash" for å betale, velge maskin, velge vaskeprogram og melde fra om feil.
Vaskeriet ligger i 0. etasje i Kniksens plass 4 ved siden av bodene. Vaskeriet har såpedosering. Er du allergiker kan du velge bort såpe i vaskeriet og legge inn en vaskeball med eget vaskemiddel.
På vaskeriet finnes det også strykebrett og strykejern.

Sosiale rom

Fellesrom
I korridoren i 1. etasje i Kniksens plass 8 finner du fellesrommet med sofaer, bordtennis, beer pong, fussball, stort felleskjøkken, bøker, brettspill, wifi og TV. Dette kan benyttes av alle beboere. Bokhyllene på fellesrommet er ment som "take one - leave one", så hvis du har noen bøker du vil kvitte deg med, kan du sette dem fra deg her eller ta med deg en du har lyst til å lese.
Åpningstider for fellesrommet er:
 1. søndag til torsdag: 8.00 - 23.00
 2. fredag og lørdag: 8.00 - 00.00
Tillitsutvalget (TU)
TU ved Brann Stadion Studentboliger kan kontaktes på tubrannstadion@gmail.com. TU har hovedansvaret for fellesrommet, hjelper beboere, har tett dialog med Sammen og arrangerer ulike fester/arrangementer for alle på bygget. Brann Stadion Studentboliger har også en egen Facebook-gruppe for alle beboerne.
TU har noen støvsugere og vaskeutstyr som alle kan benytte seg av. Dette finner du på toalettet på fellesrommet. Der er det også en liste der man registrerer utlån og tilbakelevering.

Her finner du oss

Kniksensplass 4, 6, 8 og 10

Kontakt oss

Brann Stadion studentboliger hører til Fantoft servicesenter.