Fasaden og uteområdet til Sammen Oppigard barnehage.

Sammen Oppigard barnehage

I Sammen Oppigard barnehage har vi skogen som nærmeste nabo, og vi bruker den aktivt til turer, lek og utforskning.
Beliggenhet I Sammen Oppigard barnehage har vi skogen som nærmeste nabo, og vi bruker den aktivt til turer, lek og utforskning. Området rundt barnehagen stimulerer til utforsking og gir muligheten for fysiske utfordringer som sykling, disse, løpe og lek i sandkasse. Barnehagen ligger sentralt til på Natland, med kort avstand fra Sammen sine familieboliger. Fra Birkelundstoppen tar det omtrent 5 minutter å gå til barnehagen. For foreldre som ønsker å levere med bil, har vi egne parkeringsplasser tilrettelagt for henting og levering i barnehagen.
Avdelinger Barnehagen vår har fire avdelinger: Lyderhorn, Ulriken, Blåmann og Føyen. I tillegg har vi et stort fellesrom midt i huset som vi kaller Allrommet. Her legger vi til rette for felles lek for alle barn og voksne i barnehagen. De minste av barna våre sover i spesiallagde soverom der hvert barn har sin egen seng. De spesiallagde soverommene har vi på småbarnsavdelingene.
«Her leker vi» I Sammen Oppigard barnehage legger vi stor vekt på lek. Leken er utgangspunkt og forutsetning for videre utvikling og læring. Når barna leker, blir de kjent med seg selv og sine omgivelser. I leken skjer viktige læringsprosesser og den fremmer utviklingen intellektuelt, språklig, fysisk, sosialt og emosjonelt. I Sammen Oppigard barnehage skal barna møte voksne som er til stede, observerer og gir støtte i leken. Det kan være ved å delta i leken og/eller legge til rette med rom og utstyr. Vi jobber for at det fysiske miljøet skal være inspirerende for barna, ved å bytte ut leker, forandre på rom, skrifte på utstyr og holder orden og oversikt over leker og utstyr.
Mat i barnehagen I barnehagen vår har vi smørelunsj med brød og pålegg hver dag, og grønnsaker som de kan spise sammen med matpakken sin til frokost. Vi serverer melk og drikke til alle måltider. En gang i uken får barna grøt eller varmlunsj. Foreldre betaler 200 kr for små barn og 300 kr for store barn pr måned.

Åpningstider

Generelle åpningstider
Mandag
07:00
-
17:00
Tirsdag
07:00
-
17:00
Onsdag
07:00
-
17:00
Torsdag
07:00
-
17:00
Fredag
07:00
-
17:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt

Her finner du oss

Birkelundsbakken 56B, 5231 Paradis

Kontakt oss

Telefon: 55 28 20 21
Styrer: Ina Berg-Vonli