Fasaden og uteområdet til Sammen Fantoft barnehage.

Sammen Fantoft barnehage

Sammen Fantoft barnehage ligger sentralt og ikke langt fra bybanestoppet på Fantoft.
Beliggenhet
Vi har et stort og variert uteområde med sykkelvei, sandkasser, vannrenner, lekeapparater, natur, kjøkkenhage, ulendt terreng og bålplass. Vi har kort vei til flotte turområder som Storetveitmarken og skogen ved Fantoft stavkirke.
For foreldre som ønsker å levere med bil, har vi egne parkeringsplasser tilrettelagt for henting og levering i barnehagen.
Avdelinger
Barnehagen er organisert i fire hjemområder: Musøre, Sølvpoppel, Sommereple og Trollskogen. Tilknyttet hjemområdene har vi store fellesrom og grupperom med ulik funksjon; musikkrom, formingsrom, bygg- og konstruksjonsrom, vannlekerom og grovmotorisk rom.
I barnehagen vår sover de minste trygt og godt inne på madrasser, og vi har en egen medarbeider som sitter ved dem når barna sover.
Medvirkende barn i lek og læring
Vi i Sammen Fantoft barnehage er opptatt av at barn skal få medvirkning i barnehagehverdagen sin. Medvirkning handler om å oppleve tilhørighet, være deltager og ha innflytelse i barnegruppen. Tilhørighet i en gruppe handler i første rekke om en opplevelse av hvem jeg er sammen med andre. I Sammen Fantoft barnehage skal barnet møte voksne som ser dem, som kan juble sammen med dem når de for første gang klarer å komme seg til toppen av skråningen eller har puslet puslespillet helt ferdig, som møter dem med et godt ansikt, som kan le og tøyse med dem i hverdagen, og som har et fang eller gir en klem når noe er utfordrende.
Mat i barnehagen
I vår barnehage får barna lunsj og et mellommåltid på ettermiddagen hver dag. Måltidene inkluderer blant annet frukt, grønnsaker, havregrøt og andre varmmåltider, hjemmelaget brød/rundstykker, egg, hjemmelaget syltetøy og fisk. De får også servert melk til måltidene. Det er viktig for oss at barna får delta i matlagingen, og vi har et stort fokus på matglede
Foreldre betaler 350 kr. i kostpenger per måned.

Åpningstider

Generelle åpningstider
Mandag
07:00
-
17:00
Tirsdag
07:00
-
17:00
Onsdag
07:00
-
17:00
Torsdag
07:00
-
17:00
Fredag
07:00
-
17:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt

Her finner du oss

Fantoftvegen 14S, 5075 Bergen

Kontakt oss

Kontaktnummer: 90 18 18 65
Styrer: Eline Solheim