Fasaden og uteområdet til Sammen Fagertun barnehage.

Sammen Fagertun barnehage

Sammen Fagertun barnehage holder til i en gammel sveitservilla, rett ved Hansaparken i Kalfaret. I vår store hage har vi disser, sandkasser og lekestativ. Vi har også et eget kårhus vi bruker til fellessamlinger, kunstprosjekter og lek. Barnehagen vår ligger nær kollektivtilbud og har tilrettelagte parkeringsplasser for henting og levering.
Avdelinger
Barnehagen har to etasjer med en avdeling i hver etasje. Vi har alle små barn fra ett til tre år i andre etasje og alle store barn fra tre til seks år i første etasje.
De minste barna sover inne i barnehagen på senger, mens de store barna som har slutte å sove får en egen hvilestund hvor de kan ligge på puten sin og lese en bok eller bare kjenne på hvor godt det er å få en liten pause.
Lek og trivsel
Leken er det viktigste verktøyet for å trivsel og utvikling. Dagen legges opp med veksling mellom aktivitet og hvile tilpasset alder og modning. Læring skjer i det daglige samspillet med andre mennesker gjennom omsorg, sansing, i lek og utforsking. Dette skjer på tvers av gruppene og aktiviteten er tilpasset det individuelle barnet for å skape progresjon.
Mat i barnehagen
I Fagertun får alle barna varmmat eller smøremåltid til lunsj hver dag og et fruktmåltid på ettermiddagen. Måltidet er en viktig del av hverdagen vår, og barna er med på å lage maten eller de smører sin egen mat, og rundt bordet har vi fokus på fellesskapsfølelsen
Foreldre betaler 350 kr. i kostpenger per måned.

Åpningstider

Generelle åpningstider
Mandag
07:00
-
17:00
Tirsdag
07:00
-
17:00
Onsdag
07:00
-
17:00
Torsdag
07:00
-
17:00
Fredag
07:00
-
17:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt

Her finner du oss

Kalfarveien 59, 5022 Bergen

Kontakt oss

Kontaktnummer: 91 66 32 55
Styrer: Åsta Vedeler