Et glimt av uteområdet til Sammen Blokksberg barnehage.

Sammen Blokksberg barnehage

Sammen Blokksberg barnehage har skogen som nærmeste nabo med en flott naturlekeplass som innbyr til lek og utfoldelse. De aller minste barna har i tillegg en egen lekeplass tilpasset deres behov.

Barnehagen ligger i nærheten av Norges Handelshøyskole i Ytre Sandviken, nært kollektivtilbud og tilrettelagte parkeringsplasser for henting og levering.

Avdelinger

Vi har to avdelinger i vår barnehage. I 1.etasje ligger småbarnsavdelingen Tryllehagen, og i 2.etasje ligger storbarnsavdelingen Kadabra. 

I barnehagen vår sover de minste trygt og godt i egne senger, og vi har en egen medarbeider som sitter ved sengene når barna sover.

Språk og lek henger sammen

En god språkutvikling er viktig for barn både på kort og på lang sikt.

Måten vi bruker språket på er viktig for hvordan barn kan kommunisere, sette ord på erfaringer, fortelle om noe viktig og diskutere og reflektere sammen med andre. Språk er avgjørende for læring, sosiale relasjoner og vennskap.

Vårt mål er å styrke barnets språkutvikling gjennom å leke med språket, lese bøker, synge og lytte til lyder og rytmer i språket. Vi jobber for at alle barna i barnehagen skal ha en venn og oppleve gode vennskapsrelasjoner. Det tror vi er en forutsetning for trygghet, glede og trivsel i barnehagehverdagen.

Mat i barnehagen

I vår barnehage får barnet servert frokost, lunsj og frukt hver dag. Vi er også en "Fiskesprell-barnehage", og har fokus på et næringsrikt og godt kosthold for barna.

Foreldre betaler 450 kr. i kostpenger pr måned.

Åpningstider

Generelle åpningstider

Mandag

07:00
-
17:00

Tirsdag

07:00
-
17:00

Onsdag

07:00
-
17:00

Torsdag

07:00
-
17:00

Fredag

07:00
-
17:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt

Her finner du oss

Øyjordsvegen 11, 5038 Bergen

Kontakt oss

Kontaktnummer: 91 00 78 77

Styrer: Mette Christine Presttun