3 fjell på 3 uker

Bli med oss å gå tre av de syv byfjellene

Høstens turkonsept “7 fjell på 7 uker” ble en storsuksess med over 400 turglade studenter, og nå ønsker vi å gjenta suksessen! Vi presenterer derfor “3 fjell på 3 uker”. Bli med oss å gå tre av de syv byfjellene på tre uker💪🌄

Vi ønsker at dette skal være en turgruppe der alle deltakerne er med på tur hver uke. Påmeldingen er derfor bindende, og gjelder for alle tre turene.

Løvstakken: Onsdag 10. april kl. 18.00

Løvstakken er et av fjellene på vestsiden av byen. Fra oppmøtestedet tar det kun få minutter før vi er oppe i selve fjellet. Turen starter relativt bratt i et lite stykke, før det slaker ut mot toppen. Fra toppen er det nydelig utsikt i alle retninger – en utsikt som absolutt er verdt turen opp! Turen tar ca. 2-3 timer.

Ulriken: Onsdag 17. april kl. 18.00

Ulriken er det høyeste av de syv fjellene. Vi begynner turen fra Montana, og slipper derfor unna en del høydemeter. Uavhengig av antall høydemeter er utsikten vel verdt turen! Dette er en klassiker som er verdt tiden. Turen tar ca. 2-3 timer.

Rundemannen til Fløyen: Onsdag 24. april kl. 18.00

Vi går opp til Rundemannen fra Svartediket, og går ned igjen over Fløyen. Start og slutt på turen er dermed på to ulike steder, og turen vil være ferdig ved Fløibanen i sentrum. Dette er en av de lengre turene, men den er veldig fin! Vi tar to fluer i en smekk og får med oss både Rundemannen og Fløyen på samme tur – bonus! Turen tar ca. 3 timer. Informasjon om oppmøtested finner du under påmelding.