Flytt inn i splitter ny studentbolig på Hatleberg

Vil du flytte inn i en splitter ny bolig på Hatleberg?

Hvis du er på jakt etter et nytt sted å bo, enten alene eller sammen med venner, så kan Hatleberg sine boliger være perfekt for deg.
På Hatleberg har vi ulike boligalternativer som passer forskjellige behov. De fleste av våre boliger er hybler med eget bad og delt kjøkken, og de har en størrelse på omtrent 15 kvadratmeter. Kjøkkenet er romslig, med et stort spisebord og en koselig sofagruppe, som deles med ni andre studenter. Disse hyblene koster 5200 kroner i måneden, i tillegg til en månedlig fastpris for strøm på 650 kroner.
Vi har også noen to-roms-leiligheter med separat soverom og eget bad, hvor man også deler kjøkken med ni andre. Disse leilighetene er omtrent 18 kvadratmeter store, med et soverom på rundt 11 kvadratmeter. Disse leiligheten koster 8000 kroner i måneden, med en månedlig fastpris for strøm på 930 kroner.
I første etasje er det vaskeri og postkasser i tillegg til et romslig fellesrom med tv, sofagrupper, bordtennis og fotballbord.
Dette er en gylden mulighet til å flytte inn med venner i et kollektiv eller alene i et kollektiv for å bli kjent med nye mennesker.
Syns du dette virker interessant? Send oss en melding i kontaktskjemaet vårt, så tar vi kontakt med deg.
Eksempel på plantegning av hybel:
Hybel
Eksempel på plantegning av leilighet:
Leilighet