Fem grunner til å velge Sammen Bolig

Skal du studere og trenger en studentbolig? Vi tilbyr rimelig bolig til alle studenter over 18 år som studerer på en utdanningsinstitusjon tilknyttet Sammen.
1. Variert
Sammen Bolig har et variert utvalg av boligtyper. Om du ønsker å bo alene, med venner, i par, eller med familie har vi noe som passer for alle. I tillegg er noen av leilighetene møblert, mens andre er umøblerte. Det er også stor variasjon med tanke på beliggenhet.
2. Rimelig
Sammen Bolig tilbyr konkurransedyktige priser som er rimeligst mulig for studenter. Hele vårt overskudd vil alltid gå tilbake til studentene for at de skal ha det best mulig. I tillegg har de fleste boligene fastpris på strøm, noe som er billig og trygt fordi det gir deg økonomisk forutsigbarhet.
3. Trygt
Ikke bare er det variert og rimelig å bo hos Sammen Bolig, men det er også trygt. Hos oss er du garantert en stabil og profesjonell utleier. Alle leietakere må skrive under en kontrakt, noe som er både trygt for deg og oss. På alle bygg er det en vaktmester tilgjengelig som kan hjelpe deg om det skulle være noe. Hos oss vil du alltid bli godt ivaretatt som leietaker.
4. Sosialt
En av de mange fordelene med å bo hos oss er det sosiale miljøet. I våre boliger bor det kun studenter som er i akkurat samme situasjon som deg. Dette gjør terskelen for å bli kjent med nye folk litt lavere. I tillegg har de fleste studentboligene et fellesområde som er åpent for alle. Alle våre store studentboliger har et tillitsutvalg (TU) som består av frivillige og engasjerte beboere som jobber for at alle skal ha det så bra og sosialt som mulig. De har ansvaret for å arrangere fester og andre sosiale sammenkomster, og å sørge for at fellesrommene er best mulig for alle.
5. Sentralt
Sammen Bolig har hybler og leiligheter spredt utover med treningssenter, gressbane, turløyper og bademuligheter et steinkast unna. Uansett hvilket universitet eller høyskole du går på, finner du et sted å bo i nærheten. Boligene ligger også nærme kollektivtransport slik at du enklest mulig kan bevege deg. Med andre ord, vi tilbyr noe for enhver smak.