Barn i fargerikt regntøy på lekeplass.

Fem fordeler for studentforeldre

Sammen sine barnehager tar ekstra hensyn til studenter. Her er fem fordeler foreldre som studerer får i våre barnehager:
1. Eksamensgaranti - Hvis barnet ditt skulle bli syk på eksamensdagen din, sørger vi for barnepass.
Som en del av Sammen vil vi legge til rette for at du skal få fullført studiene dine på best mulig måte. Derfor tilbyr vi eksamensgaranti. Hvis barnet ditt blir syk på oppsatt eksamensdag, finner vi en løsning slik at du får gjennomført eksamen.
Ta direkte kontakt med styrer i den aktuelle barnehagen så tidlig som mulig for å gjøre en avtale om pass av ditt syke barn.
2. Fleksible åpningstider
Våre barnehager har lange og i stor grad tilstrekkelige åpningstider. Men i tilfeller der det oppstår krasj mellom forelesningsplan og eksisterende åpningstider kan vi være behjelpelige med justeringer. Ta kontakt med din barnehage for å høre muligheter for tilpasninger.
3. Fortrinnsrett på barnehageplass
Alle kan søke plass i Sammen sine barnehager, men barn av studenter prioriteres.
4. Fortrinnsrett på studentboliger for familier
Vi gir fortrinnsrett på familiebolig når du har barn i en Sammen-barnehage. Og bor du i en studentboligvil du få fortrinnsrett i barnehageopptaket.
5. Gratis leie av barnehagelokalene
Som student har man ofte begrenset plass til samlinger og feiringer. Det har vi forståelse for, og ønsker å bidra med våre barnehagelokaler til slike formål. Ta kontakt med din barnehage for informasjon om hvordan dette gjøres i praksis.